Stormschade herstellen

Steeds vaker woedt er in de Benelux stormweer. Helaas gaat dit ook heel vaak gepaard met de nodige stormschade, bijvoorbeeld glasschade of stormschade aan uw dak. Wilt u die stormschade herstellen? Dan bent u bij ​Glasbreuk​ aan het juiste adres. Via deze website kunt u uw stormschade aangeven en wij komen uw stormschade herstellen. Of het nu gaat om stormschade Noord-Brabant of stormschade België.

beschadigd glas herstellen

Stormschade melden doet u via onze website

Stormschade overkomt je. Het is helaas iets waar je als slachtoffer weinig controle over hebt. Omdat zo’n storm erg verwoestend kan zijn, heeft dit een enorme impact op je leefcomfort. Het is daarom van belang dat stormschade herstellen snel en vakkundig gebeurt. Dat betekent enerzijds zorgen dat je zelf snel weer van alle comfort kan genieten, maar anderzijds ook dat er in de eerste plaats aan de veiligheid moet worden gedacht. Wilt u uw ​stormschade melden​ en snel stormschade herstellen? Neem dan snel ​contact​ met ons op!

Stormschade dak, glas of veranda

Voor stormschade herstellen aan uw glas, veranda en/of stormschade dak, kan u 24/7 terecht bij Glasbreuk. Glasbreuk herstelt uw stormschade steeds professioneel en zo snel mogelijk.

GLASBREUK 24/7 SERVICE staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar. Ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens de feestdagen. Bij een stormschade is een telefoontje, via de gratis nummers, genoeg om uw glasschade vakkundig en snel te laten herstellen.

U kan onze meldkamer 24/7 bereiken via de volgende gratis telefoonnummers:

BE: 0800-24242

NL: 0800-1961

Wenst u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier

Naam *
Email *
Telefoonnummer *
Bericht *
 
Verzenden

VOLG ONS

©2017 Glasbreuk