Ruit vervangen

Is er een ruit in uw woning of kantoor gebroken? Dan kan Glasbreuk op korte termijn uw ruit vervangen. Wij kunnen snel en professioneel uw glas vervangen of zelfs de ramen en kozijnen vervangen. Wilt u liever het glas vervangen in bestaande ramen of het glas in deur vervangen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

beschadigd glas herstellen

Snel en vakkundig ramen en kozijnen vervangen

Wij zorgen er zo snel mogelijk voor dat uw ruit vervangen wordt. Via het gratis meldnummer komt u terecht bij één van onze medewerkers in het contactcenter. Aan de hand van een aantal gerichte vragen wordt uw melding razendsnel in het systeem verwerkt. Daardoor kan de glaszetter direct naar u toe komen en het glas vervangen in bestaande ramen, het gehele raam vervangen, ramen én kozijnen vervangen of het glas in deur vervangen. Nadat uw gebroken ruit vervangen is, wordt de melding door de glaszetter weer teruggekoppeld naar de meldkamer. Op die manier kan de juiste administratieve afhandeling plaatsvinden.

Ruit vervangen? Onze glasbreukherstellers komen naar u toe!

Onze glasbreukherstellers komen snel ter plaatse om uw ruit te vervangen. Na melding van ons coördinatiecentrum komen onze glasbreuk herstellers snel naar u toe. Glasbreuk staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar. Zelfs midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen. Dus, wilt u uw raam vervangen? Neem dan snel contact met ons op en bel één van de gratis nummers:

BE: 0800-24242

NL: 0800-1961

VOLG ONS

©2017 Glasbreuk