Inbraakschade herstellen

Een inbraak wens je niemand toe. Kapotgeslagen ramen, geforceerde sloten, scharnieren en klinken… De schade na een inbraak kan behoorlijk groot én lastig zijn. Een inbraak heeft, naast de emotionele schade en gestolen bezittingen, dikwijls ook grote inbraakschade tot gevolg. Het is daarom ook van belang dat inbraakschade herstellen, en met name glasherstel, snel en zorgvuldig gebeurt.

Wij bieden 24 uur glasservice.

beschadigd glas herstellen

Herstellen ramen na inbraak

Na een inbraak zijn het vaak deuren of ramen die niet meer open en dicht kunnen, scharnieren die zijn losgewrikt of beschadigde ramen. Het direct herstellen van ramen na inbraak is van groot belang. U wilt namelijk veilig in uw eigen huis verblijven. Snel en vakkundig uw beschadigd glas herstellen doet u via Glasbreuk.

Service glasherstel 24/7 

Wij werken met een landelijk dekkend netwerk van glasherstellers. We bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week service glasherstel. Ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens de feestdagen staan we voor u klaar. Dus, wilt u direct beschadigd glas herstellen? Eén telefoontje is voldoende om uw inbraakschade te herstellen en uw beschadigd glas te laten herstellen. Bel naar de onderstaande telefoonnummers (gratis).

BE: 0800-24242

NL: 0800-1961

Volledige inbraakschade herstellen

Bovendien kunnen wij, naast het herstellen ramen na inbraak, er ook voor zorgen dat uw raam-of deurkozijn weer hersteld wordt en/of dat uw sloten hersteld of vervangen worden.
Kortom, u kan bij Glasbreuk terecht voor een volledig herstel van de inbraakschade.

Wenst u een vrijblijvende offerte voor glasschade herstellen? Neem dan contact.

Naam *
Email *
Telefoonnummer *
Bericht *
 
Verzenden

VOLG ONS

©2017 Glasbreuk