Georganiseerd glasbreukherstel

women-1209678_1920

U staat centraal en krijgt snel informatie uit ons glasbreukherstelsysteem.

Verzekeraars, woningcorporaties, particuliere woningbezitters, gemeenten en winkelketens zijn de volumeleveranciers van Service Glasbreuk. Een uitgelezen protocol en procedures zijn onderdeel van het pakket aan afspraken. De gedupeerde staat immer centraal en word zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

Over heel de Benelux

De aangesloten glazenmakers staan garant voor een dekking over de gehele Benelux. Zij voldoen aan de meest stringente criteria: servicegerichtheid, kwaliteit, flexibiliteit, professionaliteit en motivatie.

Wat gebeurt er met een melding?

De medewerkers van het contactcenter zijn 24 uur per dag aanwezig en staan altijd tot uw beschikking.

Zij behandelen de glasbreukmeldingen, dragen zorg voor de administratieve werkzaamheden en zij onderhouden voortdurend contact met de glaszetters in de Benelux. De geavanceerde telecommunicatieapparatuur, de perfecte hard- en software, de professioneel opgeleide mensen en de juiste combinatie tussen deze factoren, maken van de meldkamer een goede organisatie.

Gebroken ruit repareren en vervangen op korte termijn

Razendsnel wordt uw gebroken ruit gerepareerd en vervangen.

Via het gratis telefoonnummer komt u terecht bij één van onze medewerkers in het contactcenter. Uw melding wordt aan de hand van een aantal gerichte vragen razendsnel in het systeem verwerkt, zodat de glaszetter die het dichts bij u in de buurt is, direct naar u toe kan komen. Omdat de meest relevante gegevens al telefonisch behandeld zijn, kan de glaszetter direct op de juiste wijze in actie komen. Nadat uw gebroken ruit vervangen is wordt de melding door de glaszetter weer teruggekoppeld naar de meldkamer, zodat de juiste administratieve afhandeling plaats kan vinden.

office-620822_640
service glasherstel

Glasbreuk staat voor de mensen klaar

Onze glasbreukherstellers komen snel ter plaatse

Na melding van ons coördinatiecentrum komen onze glasbreukherstellers snel naar u toe.

GLASBREUK 24/24 SERVICE staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar. Ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens de feestdagen. Bij een gebroken ruit is een telefoontje, via de gratis nummers, genoeg om uw gebroken ruit vakkundig en snel te laten herstellen.

©2017 Glasbreuk