Glas reparatie: 24/7 bereikbaar

Glas is heel breekbaar en beschadigt gemakkelijk. De glas reparatie bij een glasschade verloopt vaak moeizaam. In veel gevallen laten bedrijven u lang wachten of komen op onverwachte tijdstippen bij u aan de deur. ​Glasbreuk​ is anders! Door ons landelijk netwerk van glasherstellers, kunnen wij snel en efficiënt handelen. Hierdoor kan uw glas reparatie snel plaatsvinden en is uw glasschade snel verholpen. Ook bij een spoedsituatie met betrekking tot glasschade reageren wij erg snel. Bovendien kunt u onze meldkamer voor glas reparatie 24/7 bereiken. ​Meld uw schade direct!

beschadigd glas herstellen

Raamreparatie

Raam reparatie is een klus die gedaan moet worden door specialisten. Er komt namelijk een hoop expertise bij kijken. U wilt niet dat uw raam na reparatie gaat lekken of dat het gaat tochten. Onze ervaren raammonteurs zorgen voor glas reparatie en kunnen u helpen bij het uitzoeken van het juiste glas. Hierbij kijken zij naar de huidige situatie van uw raamwerk en welke functies het wonen voor u nog aangenamer kunnen maken. Daarnaast kijkt de glasmonteur of het nodig is om het raam volledig te vervangen of dat er alleen een raam reparatie moet worden uitgevoerd. We kunnen namelijk ook een barst in raam repareren of scheur in glas repareren.

Barst in glas repareren

Een gebarsten raam kunt u missen als kiespijn. Het is erg vervelend en bezorgt u heel wat kopzorgen. Afhankelijk van de oorzaak kunt u voor glas reparatie een beroep doen op uw verzekering. Voor barst in glas repareren kunt u steeds terecht bij Glasbreuk. Bovendien kan een barst in raam er ook zorgen dat waterinsijpeling plaatsvindt.

Een glasbreuk kan ook het gevolg zijn van een klein barstje dat is ontstaan door bijvoorbeeld een rondvliegend steentje, een vogel die tegen het raam is gevlogen of al tijdens de plaatsing van het glas. Ook een hevige storm kan ervoor zorgen dat glas reparatie nodig is. Contacteer​ Glasbreuk voor barst in glas repareren. Ons landelijk netwerk van glasherstellers zorgt er voor dat uw scheur in glas repareren snel en proper wordt uitgevoerd.

Kras in glas repareren

Glasbreuk repareert ook krassen in glas. Als u een kras heeft in uw glas, neemt u dan ​contact​ met ons op. Kras in glas repareren kan vaak zonder het vervangen van de volledige ruit.

Wilt u weten of kras in glas repareren mogelijk is, vraag dan vrijblijvend uw offerte aan via onderstaande ​contactformulier​.

Naam *
Email *
Telefoonnummer *
Bericht *
 
Verzenden

VOLG ONS

©2017 Glasbreuk